Η Φράνσις Μπιν Κομπέιν γεννήθηκε το 1992, δύο χρόνια πριν αυτοκτονήσει ο frontman των Nirvana.

Θυμίζουμε ότι ο Κερτ Κομπέιν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Σιατλ, σε ηλικία 27 χρόνων. Αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες και έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο στις 5 Απριλίου του 1994.

Η 32χρονη κόρη του Κερτ Κομπέιν και της Κόρτνεϊ Λαβ, Φράνσις Μπιν Κομπέιν, ανακοίνωσε πρόσφατα στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «17.9.2024. Ronin Walker Cobain Hawk . Καλωσόρισες στον κόσμο πιο όμορφε γιε. Σε αγαπάμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Ο τραγουδιστής Κερτ Κομπέιν γνώρισε την ηθοποιό και μουσικό Κόρτνεϊ Λαβ το 1989, με την οποία παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά στη Χαβάη. Στη διάρκεια της τελετής, ο μουσικός φορούσε τις πιτζάμες του. Η επιμέλεια της κόρης τους δόθηκε για ένα διάστημα στην αδελφή της Κόρτνεϊ Λαβ, λόγω της χρήσης ναρκωτικών που έκαναν και οι δύο γονείς.

Η Φράνσις Μπιν Κομπέιν τον περασμένο Απρίλιο μοιράστηκε ένα μήνυμα για την 30ή επέτειο του θανάτου του πατέρα της. Η 32χρονη αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο γράμμα που της έγραψε ο πατέρας της πριν η ίδια γεννηθεί, σημειώνοντας: «Ο Κερτ μου έγραψε ένα γράμμα πριν γεννηθώ. Η τελευταία γραμμή του γράφει: “Όπου κι αν πας ή όπου κι αν πάω, θα είμαι πάντα μαζί σου”. Κράτησε αυτή την υπόσχεση γιατί είναι παρών με τόσους πολλούς τρόπους. Είτε ακούγοντας ένα τραγούδι είτε μέσα από τα χέρια που μοιραζόμαστε, εκείνες τις στιγμές περνάω λίγο χρόνο με τον μπαμπά μου και νιώθω ότι είναι υπερβατικός».