Μία συνάντηση στα γενέθλια του ραβίνου που τους πάντρεψε, πυροδότησε τα σενάρια που μιλούν για επανασύνδεση της Ντέμι Μουρ με τον Άστον Κούτσερ.

Όπως αναφέρει η Mirror το πρώην ζευγάρι βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε πάρτι για τα γενέθλια του ραβίνου της Καμπάλα, Yehuda Berg, ο οποίος είναι μάλιστα ο άνθρωπος που είχε τελέσει τον γάμο τους το 2005.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι δυο τους όχι μόνο δεν απέφυγαν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη συνάντησή τους, αλλά αγκαλιάστηκαν τρυφερά, μην κρύβοντας πως υπάρχουν ακόμα, και από τις δύο πλευρές, συναισθήματα: «Είναι ακόμα τρελά ερωτευμένοι και ίσως προχωρήσουν σε συμφιλίωση» δήλωσε μάλιστα πηγή της εφημερίδας, προσθέτοντας πως «οι διαδικασίες του διαζυγίου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα».

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν ο 34χρονος ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα για να βγάλει λόγο προς τιμήν του εορτάζοντα και ξέσπασε σε λυγμούς. Με μάτια δακρυσμένα είπε: «Έκανα τεράστια λάθη μέσα στον τελευταίο χρόνο», με άνθρωπο που βρισκόταν εκεί να δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα πως «η φωνή του άρχισε να σπάει όσο μιλούσε. Και ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα. Κατέβηκε από το βήμα με τον κόσμο να χειροκροτεί και την Ντέμι να κοιτάζει παγωμένη».