Ένας παιδόφιλος στη Βραζιλία, ο οποίος έσυρε ένα 12χρονο κορίτσι μέσα σε μια βαλίτσα μέχρι στο σπίτι του, πριν το δέσει με χειροπέδες στο κρεβάτι και της πει ότι ήταν «σκλάβα του σεξ», φυλακίστηκε για 45 χρόνια.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τον 43χρονο Daniel Moraes Bittar να σέρνει τη βαλίτσα με τη 12χρονη στο σπίτι του στη Luziania της Βραζιλίας στις 28 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Ο Bittar απήγαγε το παιδί έξω από το σχολείο του με τη βοήθεια της 22χρονης φίλης του και συνεργού του, Gesielly de Souza Vieira. Το κορίτσι μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και η de Souza Vieira κράτησε ένα πανί με χλωροφόρμιο στο πρόσωπό της, ενώ ο Bittar την απειλούσε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, της πέρασαν χειροπέδες στα πόδια και την έβαλαν μέσα σε μια βαλίτσα, η οποία τοποθετήθηκε στο πορτμπαγκάζ, καθώς οδηγούσαν σε μια δασική περιοχή για να πετάξουν το κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 43χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως δημόσιος υπάλληλος, συνελήφθη μόνο όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και βρήκε το θύμα ημίγυμνο και δεμένο με χειροπέδες στο κρεβάτι του.

Είχε υποστεί μώλωπες και εγκαύματα και οι ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά τη διάσωσή της επιβεβαίωσαν ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν σεξουαλικά αντικείμενα, taser, κάμερες και πορνογραφικό υλικό. Παράλληλα, εντοπίστηκε ένα μπιτόνι με βενζίνη για το οποίο οι αστυνομικοί είχαν εκτιμήσει ότι θα το χρησιμοποιούσε για να κάψει την 12χρονη αφού θα τη βίαζε.

Η 22χρονη συνεργός του 43χρονου καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξης για τον ρόλο της ενώ και οι δύο θα πληρώσουν πρόστιμο περίπου 12.000 ευρώ στο θύμα τους.