Τις στιγμές που έζησε στο λιμάνι του Γαυρίου, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο πλοίο που αναχώρησε από την Άνδρο, περιέγραψε η οδηγός του αυτοκινήτου που παραλίγο να σηκωθεί στον αέρα από την μπουκαπόρτα.

«Σπινάριζαν οι τροχοί μου μπροστά και τους είπα να κάνω όπισθεν, όπως μου έλεγαν, αλλά η ρόδα μου, η πίσω, ήταν ανασηκωμένη. Ήμασταν τέσσερα αυτοκίνητα. Δεν βάζεις αυτοκίνητα και κόσμο υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και ειδικά άμα δεν μπορείς να κουμαντάρεις το πλοίο», είπε η 26χρονη στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha».

«Ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα, δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο. Είχα κολλήσει, είχε χτυπηθεί, γιατί βλέπω ότι λένε πολλοί, γιατί δεν έβαλα όπισθεν. Το αυτοκίνητο είχε χτυπηθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του καπετάνιου του πλοίου, ο οποίος συνελήφθη με βάση το άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Αναστέλλονται τα δρομολόγια

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου που εμπλέκεται στο απίστευτο περιστατικό στην Άνδρο ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται τα δρομολόγιά του.

Η Saos Ferries σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το πλοίο SAONISOS ανέφερε τα εξής:

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, κατόπιν Εισαγγελικής εντολής για τη σύλληψη του Πλοιάρχου του ΕΓ-ΠΓ ΣΑΟΝΗΣΟΣ και την υποχρεωτική απόλυσή του, το πλοίο δεν μπορεί να συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων του. Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια παρακαλούνται να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή/και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωσή τους».