Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσω αναρτήσεων που έκανε στα social media, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη δυσκολία που αντιμετώπισε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

«Λοιπόν, σε εμάς ο Δεκαπενταύγουστος δεν πήγε πολύ καλά. Κάποιος μας μάτιασε και χάσαμε, έκλεψαν βασικά, το τσαντάκι του φίλου μας, του Θοδωρή. Χθες γίναμε ταινία, FBI συγκεκριμένα, για να μπορέσουμε να το βρούμε. Είχε πάρα πολλά πράγματα μέσα. Ταυτότητες, κάρτες, χρήματα, τα πάντα οπότε καταλαβαίνετε λίγο την κατάσταση μέσα στις διακοπές να χάνεις όλα σου τα πράγματα στην ουσία. Δεν το έχουμε βρει, προφανώς, ακόμα», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αμέσως μετά, ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνέχισε να αφηγείται όλα όσα έζησε τις τελευταίες ώρες ως εξής. «Σίγουρα πάει κάπου το μυαλό μας. Λίγο τα συνδέσαμε, τα συνδυάσαμε και σίγουρα πάει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό όλων μας. Τώρα τα παιδιά έχουν κάνει κάποια πράγματα και ελπίζω να βρεθεί αυτός που το έκανε γιατί είναι πάρα πολύ κρίμα της Παναγίας να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Χθες δηλαδή κάποιος έκανε κάτι τέτοιο, της Παναγίας, να βρεις ένα τσαντάκι και αντί να το πας στην αστυνομία για να το επιστρέψεις… το κρατάς ξέροντας ότι ο άνθρωπος που το πήρες, πραγματικά, δεν θα έχει τίποτα».

«Πραγματικά αυτό που έχουμε ζήσει τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει! Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σκόπελος θα μας μείνει αξέχαστη» υπογραμμίζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ακόμα μια ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη