Η ώρα είναι 13:30 και χτυπάει η ειδοποίηση στο κινητό «Υπενθύμιση: Πιες ένα ποτήρι νερό». « Μα καλά, πέρασε και όλας μια ώρα από την προηγούμενη ειδοποίηση;» σκέφτεσαι, και βάζεις ένα ποτήρι νερό, ενώ παράλληλα γεμίζεις και με μπλε στιλό το ποτηράκι στο ημερολόγιο σου που έχεις για να μετράς τα ποτήρια που ήπιες σήμερα! Πρόσω ολοταχώς προς τα 4 λίτρα νερό καθημερινά!
Έχεις όντως κάνει τεράστια βήματα προς την ενυδάτωση σου! Να είναι καλά και το TikTok, που δίνει όλες τις ιδέες για το πώς θα πίνεις περισσότερο νερό. Έχεις αγοράσει μέχρι και φακελάκια που κάνουν το νερό σου να έχει ό,τι γεύση θέλεις, ευτυχώς με μηδανικές θερμίδες, και πράγματι σε κάνουν να πίνεις όλο και περισσότερο νερό κάθε μέρα.

Δεν είσαι η μόνη που το TikTok την έχει οδηγήσει σε συνήθειες σχετικές με την περισσότερη κατανάλωση νερού, αν αναλογιστούμε ότι το hashtag #WaterTok έχει πάνω από 94 εκατομμύρια προβολές. Φαίνεται για μια συνήθεια που μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, άλλωστε ποιος δεν χρειάζεται αρκετό νερό καθημερινά; Πόσο αλήθεια είναι όμως αυτό; Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself