Για 5η συνεχή χρονιά ένα ταξίδι στον «γλυκό» κόσμο της σοκολάτας ξεκινάει στον Αστέρα Βουλιαγμένης, από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 17 Μαρτίου.

Το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στο Astir Palace, σας προσκαλεί σε μια μοναδική γευστική διαδρομή, στα πιο «γλυκά» Σαββατοκύριακα του χειμώνα, στο «Chocolating 2013». Δοκιμάστε μυστικές συνταγές και παραδοσιακές σοκολατο-λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα!

Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης σας προσκαλεί να δοκιμάσετε πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.

Το «Chocolating 2013» θα γίνει τα Σαββατοκύριακα 23 -24 Φεβρουρίου και 2-3, 9-10, και 16-17 Μαρτίου από τις 12:00 έως 23:00, στο χώρο του εστιατόριου IL Tramontο.

Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες:

– Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ
– Μπουφές με σοκολατένιες γεύσεις
– Τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας
– Φοντί και σούπα σοκολάτας
– Αλμυρές γεύσεις σε τάπας με σοκολάτα
– Σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί
– Σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις
– Σοκολατοquiz
– «Ταξίδι» στην ιστορία της σοκολάτας

H τιμή εισόδου στο «Chocolating 2013», είναι 15 ευρώ το άτομο και 8 ευρώ για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Επίσης, κάθε Κυριακή από τις 14.00-16.00 θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας και αλμυρών γεύσεων με σοκολάτα από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με χρέωση συμμετοχής 30 ευρώ το άτομο, που περιλαμβάνει και συμμετοχή στο “Chocolating 20