Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο, η βράβευση της Φάρμας Κουτσιώφτη για το πρωτοποριακό και ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν «Μοσχάρι Άρωμα Ω3», στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης Zootechnia, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO.

Η φάρμα Κουτσιώφτη, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες φάρμες της Ευρώπης και έχει ως κύριο αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, πάντα με γνώμονα το όραμα και την καινοτομία, κατάφερε ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια συνεχούς έρευνας και στενής συνεργασίας με το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Α.Π.Θ., να δημιουργήσει ένα πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν, ένα μοσχαρίσιο κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα, απαραίτητα για την προστασία και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Οι επιχειρηματίες της Φάρμας, κ. Στέργιος και Δημήτρης Κουτσιώφτης, ευχαρίστησαν τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, τους συνεργάτες αλλά και όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου και φυσικά τον ίδιο τον Υπουργό αλλά και τους εκπροσώπους του Υπουργείου για την αναγνώριση και την επιβράβευση των προσπαθειών τους εκ μέρους της πολιτείας.

Τέλος, όλοι μαζί συμφώνησαν πως η κτηνοτροφία, σε συνδυασμό βέβαια πάντα με την καινοτομία και τις νέες μεθόδους, θα αποτελέσει ξανά έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας.