Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται μια ομάδα νεαρών που αυτοαποκαλούνται «κυνηγοί παιδόφιλων» να ξυλοκοπούν έναν αστυνομικό από την Κρήτη, ο οποίος είχε κλείσει διαδικτυακό ραντεβού με μια ανήλικη μέσω social media.

«Με 15χρονη ρε παιδεραστή; Με 15χρονη; Τι θες ρε; Τι θες εδώ; Παιδεραστής είναι… Τι πήγες να κάνεις;…», φωνάζουν στον ημίγυμνο άνδρα, ο οποίος είναι αστυνομικός, προσπαθεί να φύγει από το σημείο, υποστηρίζοντας πως δεν έκανε τίποτα.

Τα περισσότερα μέλη της ομάδας είναι ανήλικοι

Ανάμεσα στους «κυνηγούς παιδόφιλων» είναι αρκετοί ανήλικοι. Τα πάντα κανονίζονται μέσω telegram. Αυτό αναφέρει πρώην μέλος της ομάδας στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

«Τα παιδιά ξεκινάνε από 15, 16 και φθάνουν μέχρι 20. Φτιάχνουν στο Instagram και στο Facebook προφίλ, υποδύονται μια 15χρονη κοπέλα με ψεύτικες φωτογραφίες από μια εφαρμογή που δε θέλω να πω, και κανονίζουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Είναι πάντα νύχτα» αναφέρει χαρακτηριστικά πρώην μέλος κλειστής ομάδας.

Σοκάρουν οι συνομιλίες του αστυνομικού τη «ανήλικη»

ΑΝΔΡΑΣ: Κρήτη και μένω Αθήνα.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ: Τέλεια. Πειράζει που είμαι 15; 
ΑΝΔΡΑΣ:‘Οχι 
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ:Πόσο είσαι; 
ΑΝΔΡΑΣ: 42 
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ:Τέλεια … Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι.
ΑΝΔΡΑΣ:Εχεις πάει ; 
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΗΣ:Οχι 
ΑΝΔΡΑΣ: Ωραία… Δεν είσαι παρθένα; 

Διεξάγεται έρευνα για τον αστυνομικό

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους το βίντεο από την επίθεση των «κυνηγών» στον συνάδελφό τους και βρίσκονται στην αναζήτηση των ατόμων που είχαν στήσει παγίδα στον 42χρονο προκειμένου να πάρουν καταθέσεις για το περιστατικό.

Όταν συζητάνε με κάποιον φερόμενο παιδόφιλο κάνουν πράξη όλα όσα τους ζητάει, δηλαδή του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή και όταν κλείνουν το ραντεβού στην αρχή κάθονται σε απόσταση ασφαλείας για να δουν αν έχει πάνω του μαχαίρι ή όπλο.