Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός στο ελληνικό κοινό λόγω του Survivor και όχι μόνο, είναι αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε και κλείνει deal με τη Rihanna και τον σύζυγό της και ράπερ ASAP Rocky, με το κλαμπ να υπολογίζει σε έσοδα 50 εκατ. ευρώ.

Η τουρκική ομάδα έχει γίνει αρκετές φορές θέμα στα διεθνή ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια με τις μεταγραφές της, ενώ από φέτος έχει για προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο. Η πρόσληψη του Πορτογάλου όμως και οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί τα τελευταία χρόνια, όσο… θόρυβο κι αν προκάλεσαν, δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο deal που ετοιμάζεται.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει προωθητική συνεργασία με τη Rihanna και τον σύζυγό της, τον ράπερ ASAP Rocky.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Rihanna, η οποία έχει 121 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και άλλα 108 εκατ. στο Twitter, μαζί με τον σύζυγό της θα κάνουν κάποιες εμφανίσεις στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε και θα κάνουν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φορώντας φανέλες και ρούχα της ομάδας.

Για να γίνει αυτό, φυσικά, η τουρκική ομάδα θα δώσει ένα μεγάλο ποσό στη Rihanna, ακόμη πιο μεγάλο όμως θα είναι αυτό που θα μπει στο ταμείο του κλαμπ: 50 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα είναι τα έσοδα της Φενέρ από αυτή τη συνεργασία.