Η Κηφισιά δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ηλιούπολη και τη συνέτριψε με 5-0 για την 5η αγωνιστική της Super League 2, παραμένοντας έτσι στην κορυφή μαζί με τον Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Β’.

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο στον πάγκο της η Κηφισιά θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Stoiximan Super League μετά τον περσινό υποβιβασμό της και το ξεκίνημά της είναι πολύ καλό αφού έχει 13 βαθμούς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Στον αγώνα με την Ηλιούπολη το 1-0 έγινε στο 5′ από τον Μάναλη και το 2-0 στο 23′ από τον Τετέι, ο οποίος σκόραρε και στο 31′ για το 3-0. Στο 71′ ο Πόμπο ανέβασε το σκορ στο 4-0 και στο 76′ ο Παντελίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Νίκη και για Πανιώνιο

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος υποδεχόμενος την ΑΕΚ Β’ άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Γεμιστό που πέρασε και τον Θεοχάρη και πλάσαρε στην κενή εστία, για να ακολουθήσει στο 25′ το 2-0 από το σουτ του Μπούση που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 40′ ο Σόσα με πλασέ μείωσε σε 2-1 και από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή, με τον Νγκουέμ (Πανιώνιος) και τον Μανίσα (ΑΕΚ Β’) να βλέπουν κόκκινες κάρτες.