Όσοι γεννήθηκαν στις 4 Αυγούστου είναι συχνά το κατευθυντήριο φως σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα, πολιτικό κίνημα, οικογένεια ή επιχείρηση ανήκουν. Δεν είναι πάντα γεννημένοι να είναι οι ηγέτες πρέπει ωστόσο να πάρουν μια κύρια θέση για να κάνουν αισθητή την επιρροή τους και τη φιλοσοφία σε όλους με τους οποίους συνεργάζονται.

Συχνά είναι χρήσιμοι στην ομάδα τους στο μεγαλύτερο μέρος με συμβολικό ρόλο, δεδομένου ότι μπορούν τέλεια να αντιπροσωπεύσουν τις φιλοδοξίες τους και να ενσωματώσουν τα ιδανικά τους στην εξωτερική εμφάνιση ή τον τρόπο ζωής τους. Να είναι σε θέση να ακολουθήσουν τον δρόμο τους είναι σημαντικό για τους ανήσυχους και δραστήριους ανθρώπους που γεννήθηκαν στις 4 Αυγούστου.

Πάρα πολύ συχνά είναι ασυγκράτητοι και κάπως οξύθυμοι όταν βρίσκουν αντίσταση. Λόγω αυτών των γνωρισμάτων καθώς επίσης και της τάσης τους να είναι στην επανάσταση ενάντια στα καθιερωμένα συστήματα μπορούν να παραμείνουν το κέντρο της ομάδας μόνο για έναν περιορισμένο χρόνο, εκτός αν η επανάσταση και η κινητοποίηση είναι ο στόχος της ομάδας! Αποφασιστικοί και ισχυρογνώμονες, κάνουν τα πάντα για να καθιερωθούν σε μια θέση στην οποία είναι ελεύθεροι να μιλήσουν και να κάνουν ότι επιθυμούν.

Οι άνθρωποι της 4 Αυγούστου είναι γρήγοροι και έξυπνοι, και ίσως από την παιδική ηλικία έχουν αναπτύξει μια δεξιότητα στο να αποφεύγουν την τιμωρία και την επίκριση που όμως τους χρησιμεύει ως ενήλικες. Η ελευθερία για να ακτινοβολήσουν τις ιδέες και τα ιδανικά με τους γύρω τους, είναι υψίστης σημασίας για αυτούς. Δεν μπορούν να υποστούν μεγαλύτερο πόνο από το να αγνοούνται από το στενό περιβάλλον τους.

Όσοι είναι γεννημένοι την 4η Αυγούστου επιδιώκουν συχνά να ασκήσουν την επιρροή μέσω της φυσικής παρουσίας τους, η οποία μπορεί να μετατραπεί από προσβλητική σε ιδιαίτερα συντηρητική, ανάλογα με το πώς προσπαθούν να επηρεάσουν. Επεκτείνονται στο περιβάλλον τους και τίποτα στα περίχωρα τους δεν χάνεται, αποκρίνονται γρήγορα δεδομένου ότι έχουν μια αποφασιστική, αλλά όχι παρορμητική, νοοτροπία.

Η τάση τους να θεωρούν τους εαυτούς τους άτρωτους, ωστόσο, μπορεί να τους οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν μπορούν να διατηρήσουν μια πολύτιμη ισορροπία, οι άνθρωποι της 4ης Αυγούστου έχουν μια αποφασιστική δύναμη που είναι τεράστια. Ωστόσο, αν δεν αποτελούν επίκεντρο μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά, συνήθως στον εαυτό τους, αλλά και στα ιδανικά που υπηρετούν. Θα πρέπει να θυμούνται να ενεργούν με υπεύθυνο τρόπο δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε αυτούς.

Όσο περνάει ο καιρός μπορούν να μάθουν να διοχετεύουν την επαναστατικότητα τους σε μια πιο εποικοδομητική κατεύθυνση. Καθώς γερνούν, μπορούν να αποκτήσουν λίγο περισσότερο σεβασμό για τους ηλικιωμένους από ό, τι είχαν όταν ήταν νέοι. Το να μάθουν να δέχονται την έναρξη της αρχαιότητας με ηρεμία και χάρη είναι ίσως το πιο δύσκολο μάθημα για να μάθουν.

Πολλοί γεννημένοι αυτήν την ημέρα επιδεικνύουν μια χαρακτηριστική αγάπη για τη φύση και την εξοχή, η οποία βαθαίνει με την πάροδο της ηλικίας.

Γεννημένοι στις 4 Αυγούστου: Percy Bysshe Shelley, Raoul Wallenberg, Sir William Hamilton

Πηγή: eorti.gr