Η σχεδιάστρια μόδας, Irene Angelopoulos, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο μαζί με τη φίλη της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια βραδινή βόλτα της στα σοκάκια του νησιού.

Η Irene Angelopoulos φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα strapless με διαφάνειες και χρωματιστές παγιέτες, που ήταν κεντημένες πάνω στο ρούχο, και το συνδύασε με μαύρες μπότες τύπου cowboy, που είχαν μεταλλικά στοιχεία. Ολοκλήρωσε το look με μια μαύρη handbag. Το μακιγιάζ της ήταν σε nude τόνους και τα πολύ μακριά μαλλιά της, με την προσθήκη extensions, χτενισμένα σε ελαφριά κύματα.

Οι μπότες τύπου cowboy φοριούνται με φορέματα, αλλά συνήθως τις βλέπουμε με μακριά boho ή με κοντά floral φουστάνια. Ωστόσο, αυτή τη φορά τις είδαμε να συνδυάζονται με ένα βραδινό ρούχο πίστας, ένα look που θα ήταν ιδανικό για μια ανάλογη εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, η σχεδιάστρια επέλεξε να το φορέσει σε μια έξοδο στο νησί και αυτό μπορεί να διχάσει κάποιους, που δεν το κρίνουν κατάλληλο για την περίσταση. Εδώ, όμως, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως η Μύκονος θέτει από μόνη της τους δικούς της στιλιστικούς κανόνες και συχνά βλέπουμε εκκεντρικότητες στα Ματογιάννια.