Ο Σύλλογος Ανέργων Νέας Ιωνίας, στις νέες δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην χώρα μας, εκφράζει την αγωνία του για τις αρνητικές, δυσάρεστες εξελίξεις στην αλματώδη αύξηση της ανεργίας. Η οργάνωση των ανέργων και η αλληλεγγύη είναι περισσότερο επιτακτική και αναγκαία σήμερα.

Η νέα Δημοτική Αρχή ελπίζουμε να συμπαρασταθεί, να συνεργαστεί και να διευκολύνει την λειτουργία μας, σε αντίθεση με την προηγούμενη, που αδιαφόρησε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προσδιόρισε εκλογές νέων οργάνων που θα γίνουν την 8/6/2011 ημέρα Τετάρτη από 18 00 έως 22 00 στο Συνεδριακό Κέντρο Πατριάρχου Ιωακείμ 4 κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας. Τα όργανα που θα εκλεγούν είναι το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την (Ο.Β.Ε.Σ) Ομοσπονδία Βιομηχανικών Επιχειρησιακών Σωματείων, η οποία μας βοήθησε για την νόμιμη καταστατική αναγνώριση του Συλλόγου μας και μας στηρίζει.

Τις εκλογές θα τις κάνει τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί την ημέρα των εκλογών και πριν την έναρξη τους.
Σύμφωνα με το καταστατικό οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο τρις ημέρες πριν τις εκλογές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το προεδρείο του Δ.Σ για πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων.

Εβρενέζογλου Μαρία 6977622659
Ιωάννου Κώστας 6938369668
Ρεκούτη Γεωργία 6947682922