Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Jr, ή Cris, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, είναι πλέον 14 ετών και ζει την εφηβική του ζωή ως γιος ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ως μέλος της διάσημης οικογένειας, τα media παρακολουθούν στενά κάθε του κίνηση. Πρόσφατα, μάλιστα, τον εντόπισαν με ένα κορίτσι που οι δημοσιογράφοι χαρακτήρισαν ως «κοπέλα του», κάτι που αποτέλεσε έκπληξη ακόμα και για τον πατέρα του!

Ο Ρονάλντο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα: «Έχει κοπέλα και δεν το είχα καταλάβει. Ήξερα ότι έχει φίλες, αλλά δεν μου είχε πει κάτι συγκεκριμένο. Τον ‘έπιασα’ όμως στα πράσα». Ο Ρονάλντο διευκρίνισε ότι δεν ήταν θυμωμένος, αλλά το γεγονός τον εξέπληξε, τόσο εκείνον όσο και τη συζυγό του, Χορχίνα Ροντρίγκεζ.

Αφού σκέφτηκε περισσότερο το θέμα, κατάλαβε ότι ο γιος του ζητούσε περισσότερα χρήματα τελευταία, κάτι που αρχικά νόμιζε πως ήταν για προσωπική του χρήση.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφο του Junior, έδωσε μια χαρακτηριστική απάντηση: «Όλοι οι γονείς πρέπει να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά τους. Θα τη γνωρίσουμε για να δούμε αν είναι το κατάλληλο κορίτσι για τον Junior και όχι κάποια που ενδιαφέρεται μόνο για τη φήμη μου».