Έντονα παραδοσιακό χρώμα είχε ο γάμος του Χάρη Δούκα με την Γεωργία Πολυτάνου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης.

Περισσότεροι από 1000 ήταν οι προσκεκλημένοι, με τον πατέρα και το αδερφό της νύφης, να την παραδίδουν με κάθε επισημότητα στον δήμαρχο Αθηναίων που το βράδυ του Σαββάτου ντύθηκε γαμπρός.

Μετά το μυστήριο που τελέστηκε από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η βραδιά συνεχίστηκε στην Αττική και πιο συγκεκριμένα, σε χώρο εκδηλώσεων στις Αφίδνες, όπου πραγματοποιήθηκε ένα ομολογουμένως ιδιαίτερα κεφάτο γαμήλιο γλέντι.

Όσον αφορά το «παρασκήνιο» της εκδήλωσης, δεν ήταν λίγα τα πρόσωπα που ξεχώρισαν με το παρών τους. Κατ’ αρχάς, τα στελέχη του κόμματος φώναξαν «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» αφού στον χώρο έδωσαν το παρών συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, όπως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ιστορικά στελέχη όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Μιλένα Αποστολάκη και γενικά «το όλον ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, ξεχώρισαν με την παρουσία τους πολιτικοι από τον χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς, όπως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με τη σύζυγό του, δημοσιογράφο, Ράνια Τζίμα, ο επιχειρηματίας και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, ο συγγραφέας και εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Χάρη Δούκα, αντιδήμαρχος Θανάσης Χειμωνάς, και άλλοι.