Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από μερικούς μήνες και την επακόλουθη χειρουργική επέμβαση, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε εκτός δράσης, μη μπορώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το καλοκαίρι, αποδεσμεύτηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς και βρισκόταν σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Έλληνας φόργουορντ να επιστρέψει στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο δημοσιογράφος του «Spotrac», Κιθ Σμιθ, ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ (πρώην Twitter) ότι οι Μπακς ενδιαφέρονται να επανεντάξουν τον Θανάση στο ρόστερ τους, προσφέροντάς του έναν πιο ενεργό ρόλο από τον περσινό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Θανάση Αντετοκούνμπο:
«Ένας από τους λόγους για την πρόθεση των Μπακς να ανταλλάξουν τον ΜαρΖόν Μποσάμ, είναι να ανοίξουν μια θέση στο ρόστερ. Το Μιλγουόκι ενδιαφέρεται υπογράψει εκ νέου τον αγαπημένο των αποδυτηρίων, Θανάση Αντετοκούνμπο, αναφέρει πηγή της λίγκας στο Spotrac», υπογραμμίζει ο Αμερικανός ρεπόρτερ.

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναμένεται να χάσει τη σεζόν για την αποθεραπεία μετά τη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, αλλά η παρουσία του στα αποδυτήρια εκτιμάται από τους Μπακς και τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο», προσθέτει.