Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό σε μια βραδινή έξοδό της, φορώντας ένα ροζ twin set που αποτελείται από παντελόνι και πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή με κόκκινες κάθετες ρίγες, υιοθετώντας με πολύ ωραίο τρόπο το pyjama look.

Το pyjama look είναι μια ενδιαφέρουσα και ευέλικτη τάση που ενσωματώνει την ανάγκη για άνεση και πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζει την κομψότητα και το στιλ. Είναι μια τολμηρή και χαλαρή τάση στη μόδα που προσφέρει την άνεση της πιτζάμας με μια κομψή και μοντέρνα προσέγγιση.

Το pyjama look βασίζεται σε loose, ρευστές γραμμές που θυμίζουν τις πιτζάμες. Τα παντελόνια έχουν συνήθως φαρδιά πόδια και τα πουκάμισα είναι πιο ελεύθερα, κάτι που προσφέρει κίνηση και άνεση.

Για να επιτευχθεί μια κομψή και στιλάτη εμφάνιση, χρησιμοποιούνται συνήθως πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι, σατέν και βελούδο. Αυτά τα υλικά προσδίδουν στο look μια αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας, ενώ παράλληλα παραμένουν άνετα.

Τα ρούχα σε αυτό το look συχνά περιλαμβάνουν prints όπως ρίγες, floral, γεωμετρικά σχέδια ή και πιο τολμηρά μοτίβα που θυμίζουν κλασικές πιτζάμες, αλλά είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση. Το layering με prints είναι επίσης δημοφιλές σε αυτή την τάση.

Η επιτυχία του pyjama look εξαρτάται από τα σωστά αξεσουάρ. Συνδυάζεται συχνά με statement κοσμήματα, μοντέρνες τσάντες και πολυτελή παπούτσια, όπως κομψά mules ή ψηλοτάκουνα πέδιλα, για να δημιουργηθεί μια ισορροπία μεταξύ της άνεσης και της κομψότητας.

Το pyjama look είναι η επιτομή του casual chic. Μπορεί να φορεθεί άνετα σε μια πρωινή έξοδο για καφέ ή ακόμη και σε πιο επίσημα βραδινά events, εάν συνδυαστεί σωστά με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

Παρά τη χαλαρή του αίσθηση, το pyjama look δίνει την αίσθηση της «προσιτής πολυτέλειας». Ουσιαστικά, μετατρέπει ένα ρούχο οικιακής χρήσης σε μια εκλεπτυσμένη και στιλάτη επιλογή για έξοδο.

Το set έχει την υπογραφή «A piece of me»: To παντελόνι Chloe κοστίζει 59,50€ και το πουκάμισο Adele 64,50€ στο επίσημο site του brand, είναι σε έκπτωση και πωλούνται και μαζί και χωριστά.