Πολύ πριν influencers, beauty editors και makeup artists ξεκινήσουν να παράγουν ψηφιακό περιεχόμενο για το πώς θα εφαρμόσετε άψογα το κραγιόν σας, τα κορίτσια που ήταν πιο rock, έβαζαν κραγιόν στις τουαλέτες σκοτεινών clubs με γρήγορες κινήσεις και το αποτέλεσμα ήταν sexy as hell.

Tα blurred lips που αποτελούν τάση στην ομορφιά αυτή τη σεζόν έχουν κάτι από αυτό το άτακτο γρήγορο βάψιμο που έκαναν τα «κακά» κορίτσια από παλιά και φορούσαν τα κραγιόν τους κάπως λερωμένα, σαν να έχουν φιλήσει μόλις το αγόρι που τους άρεσε σε μια γωνία ή έχοντας φάει κεράσια.

Η αλήθεια είναι πως την τάση αυτή ακολουθούν από πάντα οι Γαλλίδες που γενικά αγαπούν το ανεπιτήδευτο στιλ και στο makeup και δεν χρησιμοποιούν αψεγάδιαστο περίγραμμα στα χείλη τους ούτε κραγιόν τοποθετημένο με πινέλο και θαυμαστή ακρίβεια μέσα στις γραμμές. Η τελειότητα κρύβεται στην ατέλεια και αυτό ακριβώς πρεσβεύουν και τα blurred lips που είναι αντισυμβατικά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να επιτύχετε αυτό το trend είναι να βάλετε στα χείλη σας στην αρχή ένα balm και στη συνέχεια αφού παραλείψετε το μολύβι και το περίγραμμα να φορέσετε το κραγιόν σας από μέσα προς τα έξω στα χείλη εστιάζοντας κυρίως στο εσωτερικό των χειλιών. Για να το απλώσετε προς το εξωτερικό των χειλιών, θα χρησιμοποιήσετε είτε τα δάχτυλά σας είτε το πολύ μια μπατονέτα -αν δε θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας- για να επιτύχετε ένα θολωμένο και φυσικό look.

@yslbeauty

Go all in on the blurred lips trend like @aliciabreuer for a smoked out lip look that will leave them stunned. #YSLBeauty

♬ original sound – YSL Beauty