Η Τζένιφερ Γκρέι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί «A Real Pain» στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το «Dirty Dancing» μέσα από τον ρόλο της «Baby» στο πλευρό του Πάτρικ Σουέιζι, στην ταινία του 1987.

Η Τζένιφερ Γκρέι, κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Τζόελ Γκρέι, τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο «The Royal Festival Hall» του Λονδίνου. 37 χρόνια μετά την επιτυχημένη ταινία, η Τζένιφερ Γκρέι σε ηλικία 64 ετών είναι λαμπερή και όμορφη, αλλά εντελώς αγνώριστη από τη «Baby» που θυμόμαστε στο «Dirty Dancing».

Η ατάκα «Nobody puts Baby in a corner» (Κανείς δεν βάζει την Baby στη γωνία) παραμένει από τις διασημότερες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Όπως έχει πει και η ίδια στο βιβλίο της «Out of the Corner», η ηθοποιός έκανε δυο πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη με αποτέλεσμα να αλλάξει πολύ και να μην την αναγνωρίζει κανείς. Το πρόσωπο της είναι εντελώς διαφορετικό. Όχι παραμορφωμένο, αλλά διαφορετικό. Σαν να βλέπεις έναν άλλον άνθρωπο. Αυτή η αλλαγή όπως ήταν αναμενόμενο έπληξε την καριέρα της.

«Ήμουν τόσο στενοχωρημένη με τη μητέρα μου που πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να φτιάξω τη μύτη μου. Εγώ, όμως, σκεφτόμουν “είμαι αρκετά όμορφη, δεν χρειάζεται”. Εκείνη έλεγε “είναι πολύ δύσκολο να σε πάρουν σε ταινίες. Πρέπει να τους το κάνεις πιο εύκολο”» έχει σημειώσει η ίδια στο περιοδικό People.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Kαι πράγματι το 1995, η Τζένιφερ Γκρέι εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» και σχεδόν κανείς δεν την αναγνώρισε. Το 2012 σε μια συνέντευξή της σημείωσε για το πρόσωπό της: «Μπήκα στο χειρουργείο ως διασημότητα και βγήκα ανώνυμη. Θα είμαι πάντα μια ηθοποιός που ήταν διάσημη κάποτε, που όμως κανείς δεν αναγνωρίζει πια».

Σε συνέντευξή της στο ABC πριν από δύο χρόνια, η Τζένιφερ Γκρέι είχε παραδεχτεί πως ο κόσμος την έχει ταυτίσει πια με το γεγονός ότι κατέστρεψε η ίδια την καριέρα της λόγω των δύο επεμβάσεων στη μύτη της. «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήθελα να πειράξω τη μύτη μου, αλλά ήταν κάτι που το έκαναν στην οικογένειά μου. Ο μπαμπάς και η μητέρα μου είχαν αλλάξει τη μύτη τους, το ίδιο και η γιαγιά μου και η θεία μου. Ημουν ένα κορίτσι που δεν με θεωρούσαν όμορφη και αποφάσισα να ενδώσω στο να αλλάξω τη μύτη μου για να βοηθήσω την καριέρα μου» είχε αποκαλύψει στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

H ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει μια δεύτερη πλαστική επέμβαση στη μύτη για να διορθώσει ένα πρόβλημα που προκλήθηκε από την πρώτη. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της και να είναι πια «αόρατη» όπως δηλώνει η ίδια.

«Ξόδεψα τόση πολλή ενέργεια προσπαθώντας να καταλάβω τι έκανα λάθος, γιατί με έδιωξαν από το βασίλειο (του κινηματογράφου). Αυτό είναι ψέμα. Εγώ έδιωξα τον εαυτό μου» έχει παραδεχτεί η ίδια στο περιοδικό People.