Μια παίκτρια του Survivor αποχώρησε οριστικά μετά από μια παγίδα που έστησε στον εαυτό της. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/10, οι παίκτες της πράσινης και της κίτρινης ομάδας συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο νέο επεισόδιο, οι υποψήφιοι έπρεπε να παλέψουν σκληρά για να παραμείνουν στο ριάλιτι και στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Η κάλπη της πράσινης ομάδας έβγαλε τους Ekaterina και Μιχάλη, με τον Τζον να προσθέτει την Αγγελική ως τρίτη υποψήφια. Έτσι, οι Ekaterina, Μιχάλης και Αγγελική προετοιμάστηκαν για την τελική μάχη, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα.

Ωστόσο, η βαριά ήττα της πράσινης ομάδας με σκορ 5 – 1 απέναντι στους κίτρινους τους οδήγησε να ψηφίσουν συμπαίκτες τους για αποχώρηση, γνωρίζοντας ότι ένας από αυτούς θα εγκαταλείψει το Survivor. Η Ekaterina αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια με έξι ψήφους, ενώ ο Μιχάλης ακολούθησε με τρεις. Και οι δύο δήλωσαν ότι περίμεναν τις υποψηφιότητες τους, αλλά η μεγαλύτερη ανατροπή ήρθε από τον αρχηγό της ομάδας, Τζον.

Ο Τζον, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έπρεπε να υποδείξει κάποιον υποψήφιο. Όπως είπε στον Γιώργο Λιανό, ένα μέλος της ομάδας ζήτησε να γίνει υποψήφιο, και αυτός επέλεξε την Αγγελική. Η Αγγελική, από την πλευρά της, παραδέχθηκε ότι είχε προβλέψει το αποτέλεσμα και γι’ αυτό ήθελε να είναι υποψήφια, ελπίζοντας να απομακρύνει έναν από τους δύο αντιπάλους της.

Δυστυχώς, παρά την πρόθεσή της να αποδεσμεύσει την ομάδα από έναν αντίπαλο, η Αγγελική ήταν τελικά η πρώτη που αποχώρησε από τη δοκιμασία. Ο Γιώργος Λιανός την προειδοποίησε ότι στη συγκεκριμένη δοκιμασία, το μυστικό δεν είναι η δύναμη αλλά η τεχνική, και ότι η μικρή απροσεξία μπορεί να κρίνει την έκβαση.

Έτσι, η Αγγελική αποχώρησε από το Survivor, κλείνοντας μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.