Συγκίνησε τις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων «Τέμπη 2023» και μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, Μαρία Καρυστιανού.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη αυτήν την εκδήλωση και ένα πολύ ηχηρό όχι, δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» είπε αρχικά η Μαρία Καρυστιανού, εμφανώς συγκινημένη.

«Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα. Νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους, παραμένει ελεύθερο. Τα σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν, ποτέ ξανά» συνέχισε.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όλους όσοι εργάστηκαν με πολύ κόπο, με πολύ εθελοντική εργασία και πάθος, για αυτή τη σημερινή μοναδική εκδήλωση μνήμης, αφιερωμένη στους αγαπημένους μας που μας λείπουν τόσο πολύ» πρόσθεσε.

«Αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ, δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα, όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τόσο δυνατά που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μία ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας. Η αγκαλιά θα είναι πάντα ανοιχτή. Μέχρι τη δικαίωση και ακόμη παραπέρα» κατέληξε η Μαρία Καρυστιανού.