Η Δανάη Παππά βρέθηκε στο επίκεντρο των δημοσιογράφων κατά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει για δεύτερη χρονιά. Φυσικά, δεν γλίτωσε από ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και την κατάσταση μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Αναφερόμενη στις υποχρεώσεις της, δήλωσε: «Τα προλαβαίνω όλα γιατί παίρνω βιταμίνες και στο γύρισμα, όπου μπορώ, κάνω το κεφάλι μου στο πλάι και κοιμάμαι. Ευτυχώς είμαι πάρα πολύ εύκολη με τον ύπνο, κοιμάμαι πραγματικά όπου και αν με αφήσεις. Κάνουν πρόβα οι υπόλοιποι και γω δεν έχω; Θα κοιμηθώ».

Στη συνέχεια, μίλησε για την έλλειψη χρόνου στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Μέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή, καθόλου». Όταν ρωτήθηκε αν είναι ανοιχτή σε μια νέα σχέση, η Δανάη απάντησε: «Είμαι ανοιχτή στον Άγιο Έρωτα, αυτή τη στιγμή! Στον έρωτα είμαι πολύ χαλαρή και πιο πολύ θα ζηλέψω τους φίλους μου από ότι την σχέση μου».

Με χαμόγελο, πρόσθεσε: «Με πιάνουν μούτρα αν βγουν χωρίς να μου το πουν και μένα», επιβεβαιώνοντας την αγάπη της προς τους φίλους της.