Την άποψή της για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι εξέφρασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάθισα χθες να δω την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Θυμόμουν την τελετή έναρξης στο Λονδίνο, την αξέχαστη μαγική τελετή έναρξης στην Αθήνα και περίμενα να δω κάτι αντίστοιχο.

Δεν φτάνει που βλέπουμε στα κανάλια ΛΟΑΤΚΙ, στις ταινίες ΛΟΑΤΚΙ, στα σχολεία ΛΟΑΤΚΙ, στις εταιρίες ΛΟΑΤΚΙ, στις διαφημίσεις ΛΟΑΤΚΙ, στα social media ΛΟΑΤΚΙ, παντού ΛΟΑΤΚΙ… Αντί να δούμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το Ολυμπιακό ιδεώδες, είδαμε το ιδεώδες των ΛΟΑΤΚΙ.

Και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο δύσκολη ήταν η θέση των γονιών χθες να εξηγήσουν στα παιδιά τους τα ανεξήγητα. Μαντράχαλοι ντυμένοι και βαμμένοι γυναίκες, να προσβάλλεται η θρησκεία μας, ο Χριστιανισμός… Δεν θα τολμούσαν να το κάνουν αυτό σε Μουσουλμάνους.

Και πραγματικά υπάρχει ακόμα κάποιος ο οποίος πιστεύει ότι όλη αυτή δεν είναι ατζέντα η οποία επιβάλλεται; Στα πάντα γύρω μας υπάρχουν ΛΟΑΤΚΙ, με το έτσι θέλω! Έχουμε πιάσει πάτο και είναι η ώρα να αντιδράσουμε όλοι μαζί», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.