Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μαρκόπουλου, ότι μία 77χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη. Η 77χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σάμου, ότι ένας 87χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία «Κοκκάρι» ν. Σάμου. Ο 87χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο της Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου, ότι ένας 87χρονος ημεδαπός, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Βιβαρίου. Ο 87χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδος – Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.