Η Ρουμανία είχε καλή παρουσία στο Euro 2024 φτάνοντας ως τη φάση των «16» και κέρδισε το χειροκρότημα όλων για το πώς παρέδωσε τα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Ολλανδία, αφήνοντας παράλληλα και μια ευχαριστήρια επιστολή για τη διοργανώτρια Γερμανία.

Για τους Ρουμάνους ήταν επιτυχία η παρουσία και μόνο στη διοργάνωση, οπότε το γεγονός ότι κατάφεραν να περάσουν και από τη φάση των ομίλων και να πάνε στους «16» τους έκανε ευτυχισμένους. Και μπορεί εκεί να ήρθε ο αποκλεισμός με το 3-0 από την Ολλανδία, παρ’ όλα αυτά η Ρουμανία έφυγε με ψηλά το κεφάλι.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media και δείχνουν το πόσο πεντακάθαρα άφησαν τα αποδυτήριά τους οι Ρουμάνοι έχουν ως αποτέλεσμα να αποθεώνονται από όλους, ενώ πολύ όμορφη ήταν και η κίνησή τους να ευχαριστήσουν μέσω επιστολής τη διοργανώτρια Γερμανία, γράφοντας τα εξής…

«Το EURO 2024 ήταν για τον καθένα μας μια από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και χαιρόμαστε που η σκηνή στην οποία έγινε ήταν η γερμανική. Κάθε αγώνας, κάθε συναίσθημα, κάθε εμπειρία μας έφερε κοντά και μας έκανε να νιώσουμε τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Φεύγουμε από τη Γερμανία με τη σκέψη ότι δώσαμε τα πάντα για τη Ρουμανία και είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα ζήσαμε τις εβδομάδες που περάσαμε εδώ. Ήταν τιμή να είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπογραφή: Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρουμανίας».