Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- -1 συσκευασία ραβιόλια γεμιστά με τυρί ή σπανάκι
- -2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
- -1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- -250 γραμμάρια σπανάκι
- -300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
- -150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- -πιπέρι
- -αλάτι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, το ψιλοκομμένο σπανάκι και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στη 2 σκάλα για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.