Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
-500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι
-80 γραμμάρια ελαιόλαδο
-10 γραμμάρια αντζούγια ψιλοκομμένη
-500 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
-20 γραμμάρια κάππαρη
-100 γραμμάρια νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
-500 γραμμάρια τόνος στραγγισμένος
-150 γραμμάρια τομάτες κονκασέ ψιλοκομμένες
-Μαϊντανός ψιλοκομμένος
-Κρεμμύδι φρέσκο (το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο)
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τα σουρώνουμε, φυλάμε 100 γραμμάρια από το νερό του βρασίματος.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, μέχρι να μυρίσει.
Προσθέτουμε τον τόνο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμα. Τέλος σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.