Υλικά
- 12 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους, χωρισμένο
- 1 μπουκάλι ξηρό λευκό κρασί
- 1 φλ. τσαγιού βότκα
- 1/2 φλ. τσαγιού λικέρ Triple sec
- 1/2 φλ. τσαγιού απλό σιρόπι
- 1 μεσαίο λάιμ, κομμένο στα τέσσερα
- 1 πορτοκάλι, κομμένο σε σφήνες
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκα μούρα
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα 9 από τα 12 φλιτζάνια του τσαγιού καρπούζι σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα πολύ λείο μείγμα.
- Σουρώστε το χυμό σε μια κανάτα και προσθέστε το κρασί, τη βότκα, το λικέρ και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το υπόλοιπο καρπούζι, το λάιμ, το πορτοκάλι και τα βατόμουρα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε τη σαγκρία.