Υλικά
- 400 γρ. κολοκυθάκια
- 4 αυγά
- 100 γρ. φέτα
- 50 γρ. τυρί τριμμένο
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- Τσίλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και τρίψτε τα στον τρίφτη.
- Αλατίστε καλά και ανακατέψτε.
- Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη φέτα.
- Σουρώστε τα κολοκυθάκια καλά και προσθέστε στο μείγμα με το αυγό και τη φέτα.
- Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ.
- Γαρνίρετε με τριμμένο τυρί.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά και απολαύστε.