Υλικά

  • 400 γρ. κολοκυθάκια
  • 4 αυγά
  • 100 γρ. φέτα
  • 50 γρ. τυρί τριμμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • Τσίλι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και τρίψτε τα στον τρίφτη.
  3. Αλατίστε καλά και ανακατέψτε.
  4. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη φέτα.
  5. Σουρώστε τα κολοκυθάκια καλά και προσθέστε στο μείγμα με το αυγό και τη φέτα.
  6. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ.
  7. Γαρνίρετε με τριμμένο τυρί.
  8. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά και απολαύστε.