Υλικά
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 3 πατάτες
- 3 ντομάτες
- 2 κολοκυθράκια
- 3 μελιτζάνες
- 3 πιπεριές
- 1 λεμόνι
- 50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο νερό
Εκτέλεση
- Κόψτε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά.
- Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το λάδι με το βαλσάμικο και περιχύστε το μείγμα στα λαχανικά.
- Προσθέστε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν τα μισά λαχανικά και ψήστε στους 170- 180 βαθμούς για 45- 50 λεπτά.