Στην πόλη της Αθήνας, οι επιλογές για ανέξοδη διασκέδαση δεν τελειώνουν πόσο μάλλον το Σάββατο. Έτσι, αύριο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χριστοδούλου. Από την παιδική-νεανική σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ιλίου (ώρα 6.00 μ.μ.) στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» Πολιτιστικού Κέντρου δήμου Ιλίου στις 20:30.

Επίσημα εγκαίνια του καταστήματος METROPOLIS στο The Mall Athens συνεχίζονται και αύριο με πολλούς καλεσμένους καλλιτέχνες, live εμφανίσεις, happenings και διαγωνισμούς.Ολοκληρώνοντας το εορταστικό τριήμερο, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί η παιδική εκδήλωση « ο Λάκης Κουνελάκης & ο Έκτωρ ο Αλέκτωρ», ενώ στη 13.00, σειρά έχει η εκδήλωση «ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ», με τις πολύτιμες συμβουλές για DVD από τον κινηματογραφικό συντάκτη και παρουσιαστή του MAD, Ηλία Φραγκούλη. Επίσης, στις 15.00 και για 4 ολόκληρες ώρες, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα σημαντικότερα παιχνίδια της SEGA για το 2010. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου και ο υπόλοιπoς θίασος του μιούζικαλ RENT θα βρίσκονται στο METROPOLIS. Επίσης, η Ελένη Φουρέιρα, στις 16.00 και ο Μύρωνας Στρατής, στις 17.00, θα δώσουν τη δική τους νότα στον αέρα του Mad Radio 106,2, ενώ το live dj set από τους PLAYMEN στις 17.30 θα απογειώσει το κέφι. Το highlight του τριήμερου party στο νέο METROPOLIS, θα είναι το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 19.30, η απονομή του πλατινένιου δίσκου «ΓΥΡΩ ΑΠΟ Τ΄ ΟΝΕΙΡΟ» της Έλενας Παπαρίζου.

Ο πιο μεγάλος Πυροσβέστης από τουβλάκια Lego θα αρχίσει να μεγαλώνει στην παιδική γωνιά του Public μόνο με την βοήθεια των μικρών μας φίλων. Εκεί θα τους περιμένει η ομάδα της Lego για να τους δώσει το δίπλωμα κατασκευαστεί αλλά και αναμνηστικά δώρα. Στο κατάστημα Public Γλυφάδας. Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη, από τις 11.00-15.00

Τέλος, το κουκλοθέατρο Μικρόκοσμος παρουσιάζει την παράσταση «Η συννεφούλα και ο γίγαντας Μαρίμπα Καρίμπα». Μια απίθανη ιστορία για τα ζωάκια του δάσους, τον γίγαντα Μπαρίμπα Καρίμπα και την γάτα του Ζιζή. Στο κατάστημα Public Πειραιά. Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154, Πειραιάς, στις 12.00.