Προχωρώντας σε πιο «τολμηρά» σχεδιαστικά μονοπάτια, η FIAT αποκάλυψε στο Motor Show του Σάο Πάολο στη Βραζιλία ένα νέο και καινοτόμο ως προς το design μοντέλο, το FCC4 Concept.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω ιταλικό πρωτότυπο είναι αποτέλεσμα μείξης πολλών και ετερόκλητων στοιχείων σχεδιασμού, που ετοίμασε το FIAT Design Center Latam με στόχο να παρουσιάσει ένα μοντέλο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και αρκετά «μυώδες» αμάξωμα που παραπέμπει σε ένα πιο… περιπετειώδες μοτίβο ενός crossover.

Ταυτόχρονα, το FCC4 Concept υιοθετώντας στοιχεία sedan λιμουζίνας και τετράθυρου coupe, διαθέτει δυναμικές γραμμές με τις ασύμμετρες πίσω πόρτες να εντυπωσιάζουν τα βλέμματα, ενώ τα μικρά τζάμια ιδίως στο πίσω μέρος του μοντέλου να «αφήνουν» χώρο στις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος και τις αλουμινένιες λεπτομέρειες των πλαισίων, συντελώντας έτσι σε ένα πιο σπορτίφ σχεδιαστικό σύνολο.

Τέλος, σε μηχανικό επίπεδο δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι για το νέο FCC4 Concept, ενώ αναμένουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω πρωτότυπου για να συμπληρώσουμε την εικόνα του μοντέλου.

Πηγή: autotriti.gr