Μια δασκάλα από το Τέξας συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν ανήλικο μαθητή, όταν οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση που ανέφερε την παρουσία «ύποπτου ατόμου» σε ένα υπό κατασκευή σπίτι, όπως ανέφεραν οι Αρχές.

Η 51χρονη, Jennifer Massey, δασκάλα καλλιτεχνικών στο Λύκειο Davenport, συνελήφθη την Πέμπτη όταν οι ανακριτές του Γραφείου Σερίφη της Κομητείας Comal έκαναν την ανησυχητική ανακάλυψη.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι στο Garden Ridge γύρω στις 6 μ.μ., μετά από κλήση στο 911 που ανέφερε δραστηριότητα στο ακατοίκητο κτίριο και φέρεται να εντόπισαν στο εσωτερικό τη Massey μαζί με έναν ανήλικο άνδρα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Οι ανακριτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι «εμπλεκόταν σε σεξουαλική επαφή» βάσει της προκαταρκτικής τους έρευνας, όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα με την nypost η Massey κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, κακούργημα δευτέρου βαθμού και κρατείται στη φυλακή της Κομητείας Comal.

Η τοπική σχολική περιφέρεια όπου διδάσκει η Massey καταδίκασε τη φερόμενη συμπεριφορά και την έθεσε σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με το τοπικό κανάλι KENS 5.

«Η περιφέρεια δεν αποδέχεται ακατάλληλες σχέσεις μεταξύ δασκάλων και μαθητών. Η διασφάλιση της ασφάλειας και της προστασίας των μαθητών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας», ανέφερε η σχολική περιφέρεια Comal ISD σε ανακοίνωση προς το κανάλι. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους», αναφέρει.

Η σχολική περιφέρεια έστειλε επίσης μήνυμα στους γονείς την Παρασκευή, το οποίο αναφέρει: «Η περιφέρεια έμαθε χθες το βράδυ ότι η κ. Massey κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σχέση με μαθητή».

«Η κ. Massey τέθηκε σε άδεια το πρωί και δεν θα επιστρέψει στο Λύκειο Davenport», τονίζεται στο μήνυμα.