Μια influencer που αποκλείστηκε από το TikTok επειδή προωθούσε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, αντιμετωπίζει νέο γύρο αντιδράσεων – αυτή τη φορά για το αγαπημένο της κόλπο εξοικονόμησης χρημάτων, όπου αγοράζει ρούχα από τα παιδικά τμήματα γνωστών καταστημάτων.

Η Liv Schmidt, 22 ετών, αποβλήθηκε από το TikTok στα τέλη Σεπτεμβρίου για τις επικίνδυνες συμβουλές της για απώλεια βάρους και την ωραιοποίηση βλαβερών διατροφικών συνηθειών. Η 22χρονη από την πλευρά της ισχυρίστηκε ότι της απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί το TikTok επειδή ήταν «πολύ αδύνατη» για την πλατφόρμα.

Η Liv Schmidt, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, αντιμετώπισε έντονες αντιδράσεις για μήνες επειδή προσέφερε λανθασμένες διατροφικές συμβουλές για να μείνει αδύνατη, μοιράζοντας βίντεο με το τι τρώει σε μια μέρα με μικροσκοπικές μερίδες φαγητού.

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο που δημοσίευσε η 22χρονη influencer στο TikTok, φορούσε μια παιδική φούστα από τα Zara αξίας 20 δολαρίων, ενώ η συγκεκριμένη από το τμήμα ενηλίκων κοστίζει 55 δολάρια.

@notlivsschmidt

The biggest money saving hack when shopping is childrens clothing like desginers have kids t shirts that are like $200 instead of $1000 like the adults – for a cute baby tee

♬ som original – 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍’𝒔 – 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍’𝒔🩴