Η Λουκία Πιστιόλα μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και αποκάλυψε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή επειδή δήλωσε ότι δεν τον θεωρεί ηθοποιό.

 «Ό,τι κι αν λέει ο κόσμος, θεωρώ ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας διασκεδαστής και όχι ηθοποιός» είχε δηλώσει η Λουκία Πιστιόλα για τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Μάρκο Σεφερλή να απαντά μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό»: «Έχει απαντήσει ο κόσμος πάρα πολλά χρόνια τώρα για το τι είμαι. Έχω κάνει άπειρους ρόλους, άρα αυτός που κάνει ρόλους λέγεται ηθοποιός. Τώρα ότι εγώ μπορώ εκτός από ρόλους να κάνω και stand-up comedy, να κάνω παιχνίδι με τον κόσμο και να προσφέρω θέαμα, το οποίο δεν μπορεί να το κάνει άλλος ηθοποιός -γιατί αν μπορούσε θα το είχε κάνει- αυτό σημαίνει πολλά. Δεν μπορούν να με κατατάξουν σε μία κατηγορία του ηθοποιού, για αυτό προσπαθούν να πούνε οτιδήποτε άλλο για να απαξιώσουν την ιδιότητα του ηθοποιού».

Σε νέες δηλώσεις της η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή και παραδέχτηκε ότι είναι ηθοποιός. «Είχε δίκιο ο Μάρκος Σεφερλής, του ζήτησα ήδη συγγνώμη. Τώρα που ενημερώθηκα, τον θεωρώ ηθοποιό» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Λουκία Πιστιόλα: Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση, υπάρχει, αναπνέει και ζει πάνω στη σκηνή

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Λουκία Πιστιόλα απάντησε στη δήλωση του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος σχολίασε: «Η κα Πιστιόλα, να λέμε το όνομά της για να ακούγεται και να μαθαίνεται, επειδή είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον κ. Γεωργουσόπουλο έγκριτο κριτικό θεάτρου, καλό είναι η κα Πιστιόλα κι οποιοσδήποτε άλλος έχει αμφιβολίες για το ταλέντο μου να τα διαβάσει».

«Με ενοχλεί η διαφήμιση, πάντα με ενοχλούσε. Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση. Ο ηθοποιός υπάρχει, αναπνέει και ζει πάνω στη σκηνή. Κάτω από τη σκηνή είναι ένα συνεσταλμένο, εσωστρεφές, δειλό πλάσμα. Επάνω στη σκηνή εκτίθεται κι ανοίγει» σημείωσε η Λουκία Πιστιόλα.

Λουκία Πιστιόλα: Υπήρξα αμετροεπής και ανόητη

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Λουκία Πιστιόλα τόνισε ότι είχε δίκιο ο Μάρκος Σεφελής και ότι η ίδια υπήρξε αμετροεπής, υπερφίαλη και ανόητη στις δηλώσεις που έκανε για εκείνον.