Στον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο γνωστός ηθοποιός στο Instagram ως απάντηση για το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 περί κακοφωτισμένου πλάνου. «Και πρέπει να βγαίνει κάθε δύο μέρες με αυτό το κακοφωτισμένο πλάνο και να απαντάει; Για ποιο λόγο να το κάνει;» είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάρκο Σεφερλή την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Μάρκος Σεφερλής λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram και σημείωσε: «Ένα κακοφωτισμένο πλάνο, όμως τόσο φωτεινό! Γιατί για μια ακόμα φορά λάμπει η αλήθεια».

Βλέποντας την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Ήμουν ο μόνος που τον στήριξα από την τηλεόραση και ο μόνος που δεν βγήκε να πει ότι κακώς έπαιξε το συγκεκριμένο νούμερο. Ο μόνος ήμουν εγώ! Και ο μόνος με τον οποίο τα έχει βάλει ο Μάρκος είμαι εγώ. Άρα, αυτό σημαίνει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει, που λέει ότι είσαι σπουδαίος, μεγάλος, τεράστιος, που λέει τα καλύτερα για σένα… Δεν πήρα θέση για το νούμερο, δεν ασχολήθηκα… Το άφησα έτσι, να μην το κρίνω. Δεν τον έκρινα, όλοι οι άλλοι τον έκριναν. Και βγήκε και απάντησε για το πλάνο που προφανώς ήταν κακοφωτισμένο. Αντί να τα βάλεις με αυτούς που σε κράζουν, τα βάζεις με εμένα που σε στηρίζω. Αν εγώ είχα πρόβλημα, δεν θα έπαιζα το Ηρώδειο να τον αποθεώνει. Και βγήκε και απάντησε για το κακοφωτισμένο πλάνο σε εμένα, πάλι. Δηλαδή αυτό δείτε το! Έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου που πρέπει να το διαχειριστείτε. Μάρκο μου, διαχειρίσου το».