Η δικηγόρος που εκπροσωπεί ένα από τα θύματα του ράπερ Diddy ανέφερε ότι επικοινώνησε με άτομα που κατέχουν ταινίες πορνό στις οποίες πρωταγωνιστεί ο κατηγορούμενος, αλλά και άλλοι 3 διάσημοι Αμερικανοί celebrities.

Η δικηγόρος Ariel Mitchell-Kidd είπε πως «τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί μου είπαν ότι έχουν τρεις διαφορετικές κασέτες με τρεις διαφορετικές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Diddy, και στη συνέχεια μια τέταρτη διασημότητα χωρίς τον Diddy αλλά σε μια συμβιβαστική κατάσταση με κάποιον».

«Υπάρχουν αναγνωρίσιμα ονόματα (στο υλικό που πήραμε), αλλά δεν θα επιβεβαιώσω καμία από τις ταυτότητές τους. Αλλά είναι περισσότερα από αυτό το ένα», είπε σχετικά μια αστυνομική πηγή, αναφέροντας ότι η αστυνομία έχει επίγνωση των συγκεκριμένων ντοκουμέντων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Σημειώνεται, ότι οι καταγγελίες καλύπτουν μια περίοδο τριών δεκαετιών και περιλαμβάνουν 25 ανήλικους, σύμφωνα με τον δικηγόρο. Ορισμένα από τα θύματα ήταν ανήλικα που δελεάστηκαν με υποσχέσεις για καριέρα στη μουσική ή στην τηλεόραση.

Με βάση τις καταγγελίες, ο ράπερ όχι μόνο εξανάγκασε άτομα στην πορνεία, αλλά γύρισε σε ταινίες τις ερωτικές περιπτύξεις του, με τον ίδιο να αναλαμβάνει και ρόλο πρωταγωνιστή πέρα από σκηνοθέτη σε μερικές περιπτώσεις.

Έφτιαξαν τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα

Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες σε βάρος του ράπερ Diddy, ειδικά από τη στιγμή που έγιναν περισσότερες από 12.000 κλήσεις σε ειδική τηλεφωνική γραμμή που δημιουργήθηκε για τον εντοπισμό θυμάτων του.

Ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι που εκπροσωπεί 120 άτομα που καταγγέλλουν τον καλλιτέχνη, ανέφερε ότι καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες για διασταύρωση των στοιχείων, ώστε να εντοπιστούν ποιες από τις νέες κατηγορίες ευσταθούν.

«Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, δεχτήκαμε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες. Η πρόκλησή μας είναι να επεξεργαστούμε κάθε κλήση, να εντοπίσουμε τα θύματα και τους μάρτυρες και να συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά.