Ο P Diddy είχε προειδοποιήσει τον Τζάστιν Μπίμπερ «να μην μιλάει για τα πράγματα που κάνει με τον μεγάλο του αδελφό Puff» σε μία συνέντευξη που επανήλθε στην επικαιρότητα ενώ ο P. Diddy αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκμετάλλευσης γυναικών.

Στο βίντεο, οι δυο τους φαίνονται να αναπολούν τη φιλία που είχαν τότε, με ορισμένα από τα σχόλια του Combs να φαίνεται τώρα ότι είχαν ένα εντελώς διαφορετικό νόημα.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Kimmel ρωτά πώς έγιναν φίλοι και αν εργάζονται πάνω σε κάποιο μουσικό project μαζί.

Ο Combs απαντά: «Νομίζω ότι γίναμε φίλοι με έναν περίεργο τρόπο», προσθέτοντας: «Είναι σαν τον Rob & Big», αναφερόμενος στον σκέιτερ Rob Dyrdek και τον σωματοφύλακά του, Christopher ‘Big Black’ Boykin.

Ο Combs συνέχισε: «Για πολλούς από εμάς, είναι σαν μικρός αδελφός. Δεν διστάζει να καλέσει και να ζητήσει συμβουλές. Είναι κάποιος που, όσον αφορά τη δισκογραφική βιομηχανία, είναι μέλος μιας ισχυρής οικογένειας. Είναι κάποιος που σίγουρα τον έχουμε υπό την προστασία μας και θέλουμε να τον προστατεύσουμε γιατί είναι πραγματικά τόσο καλό παιδί, πέρα από το ταλέντο του». Ο ράπερ συνέχισε: «Είναι από τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσες να γνωρίσεις».

Σε αυτό το σημείο ο Kimmel ρωτά: «Ξέρεις, ο Diddy αγόρασε στον γιο του μία Bentley, ίσως θα μπορούσε να σου πάρει και σένα μία όσο είστε μαζί».

Ο Bieber, που σήμερα είναι 30 ετών, απαντά: «Μου πήρε μία Lamborghini. Δεν την έχω πάρει ακόμα, όμως», στον οποίο ο Kimmel λέει: «Πότε θα έρθει αυτή η Lamborghini; Μιλήσαμε για αυτό την τελευταία φορά».

Σε σχόλια που πλέον δεν φαίνονται τόσο αθώα, ο Combs λέει: «Του έδωσα τη Lamborghini για μια-δυο μέρες και είχε πρόσβαση στο σπίτι. Και ξέρει καλά ότι δεν πρέπει να μιλάει στην τηλεόραση για τα πράγματα που κάνει με τον μεγάλο αδελφό Puff. Δεν είναι όλα για όλους».

Ο Combs συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου και κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες – παρά τις 120 νέες καταγγελίες που έχουν προκύψει από τότε.