Μια «γεύση» από τα πάρτι της ακολασίας που διοργάνωνε ο ράπερ Diddy έδωσε ένας ενήλικας άνδρας, ο οποίος όταν ήταν παιδί παρευρέθηκε σε ένα από αυτά και σοκαρίστηκε με τις εικόνες που είδε.

Ο 30χρονος Τζάστιν Λιτόφσκι σε ηλικία 6 ετών είχε πάει σε μια από τις ιδιωτικές μαξώσεις του καλλιτέχνη στα Χάμπτονς, γιατί ο πατέρας του ήταν φωτογράφος και πληρώθηκε να φωτογραφίσει τους καλεσμένους.

Το παιδί πιστεύοντας ότι απλώς «ακολουθεί τον μπαμπά στη δουλειά», περίμενε να μείνει σε μια γωνιά μόνος του μακριά από τους ενήλικες ή να βρει άλλα παιδιά να παίξει. Αντιθέτως, είδε ναρκωτικά, γυμνόστηθες γυναίκες και πλήθος διάσημων που σε τίποτα δεν θύμιζαν τη φιλική εικόνα που έδειχναν στην τηλεόραση.

«Εγώ ήθελα να πηδήξω στην πισίνα να κολυμπήσω. Τότε, είδα πολύ χόρτο και ένα σωρό γυμνόστηθες γυναίκες στην πισίνα και γύρω από αυτή», είπε ο Λιτόφσκι, περιγράφοντας τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι.

«Δεν ήξερα αν τα στήθη ήταν καλό ή κακό πράγμα. Εγώ ήλπιζα μόνο να πηδήσω στην πισίνα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο ενήλικας πλέον άνδρας είπε ότι «δεν θυμάμαι να είχα δει ούτε ένα άλλο παιδί. Συνήθως ήμουν ο τύπος που ήθελε να πάει να παίξει με άλλα παιδιά».

Επίσης, ανέφερε ότι πατέρας του δεν έχασε την ευκαιρία να τον φωτογραφήσει δίπλα σε αστέρες που θαύμαζε ο ίδιος ή ο γιος του. Ωστόσο, με εξαίρεση τον γονιό του, εκείνος δεν απόλαυσε τη στιγμή.

«Εκεί ήταν οι Magic Johnson, Patti LaBelle, Keith Richards κ.α. Δεν φαίνομαι να χαμογελάω ειλικρινά στις φωτογραφίες, ίσως επειδή όλα όσα διαδραματίζονταν γύρω μου ήταν πολύ περίεργα», είπε ο Λιτόφσκι.