Ο ράπερ Sean «Diddy» Combs, γνωστός ως «Puff Daddy», ζει με τον φόβο ότι μπορεί να τον δηλητηριάσουν και γι’ αυτό αρνείται να φάει το φαγητό της φυλακής, σύμφωνα με έναν πρώην κρατούμενο.

Ο Λάρι Λεβίν, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή στο Metropolitan Detention Center στο Μπρούκλιν, όπου κρατείται ο Diddy μετά τη θεαματική του σύλληψη την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ότι έχει γνώση της κατάστασης μέσα στη φυλακή. «Φανταστείτε αν κάποιος πλήρωνε κάποιον άλλο μέσα στη φυλακή για να δηλητηριάσει το φαγητό του και να του προκαλέσει καρδιακή προσβολή και να πεθάνει», είπε ο Λεβίν στην Ashleigh Banfield από το NewsNation. Ο Λεβίν ανέφερε ότι ο Diddy αρνείται να φάει εξαιτίας του φόβου και της παράνοιάς του, πιστεύοντας ότι έχει γίνει στόχος.

«Αν κάποιος προσέγγιζε έναν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Δεν βγάζουν πολλά χρήματα και υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν πολλά λεφτά και ο Diddy έχει κάνει πράγματα εναντίον τους», εξήγησε.

Ο Diddy συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εξαναγκασμούς και κακοποίηση, χρησιμοποιώντας εκβιασμούς και βία για να ελέγξει τα θύματά του. Έχει, επίσης, κατηγορηθεί ότι παρακίνησε γυναίκες και άνδρες εργαζόμενους του σεξ να συμμετέχουν υπό την επήρεια ναρκωτικών σε πολυήμερες, σεξουαλικές επιδείξεις γνωστές ως «Freak Offs».

«Είναι πραγματικά παρανοϊκός. Είναι πραγματικά φοβισμένος. Δεν ξέρει τι να πιστέψει και ποιον να εμπιστευτεί», δήλωσε ο Λεβίν.

Puff Daddy

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Diddy φέρεται να κρατείται στην ίδια μονάδα με τον απατεώνα κρυπτονομισμάτων, Sam Bankman-Fried. Η πτέρυγα αυτή φέρεται να διαθέτει χωρητικότητα για 18 έως 20 κρατούμενους και συνήθως προορίζεται για υψηλού προφίλ άτομα ή εκείνους που συνεργάζονται με τις Αρχές. Ο Bankman-Fried κρίθηκε ένοχος για απάτη στα τέλη του 2023 και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τον Λεβίν, ο Diddy έχει δεχθεί τόσο επίσκεψη από ιερέα όσο και από ψυχίατρο, ενώ έχει πραγματοποιήσει και συνάντηση με διαιτολόγο από τη στιγμή που τέθηκε υπό κράτηση.

«Είναι ακόμη υπό επιτήρηση για αυτοκτονία και ένας ψυχίατρος τον επισκέπτεται αρκετές φορές την ημέρα», είπε ο πρώην κρατούμενος.

Ο Λεβίν είπε ακόμα ότι δεν είναι ασυνήθιστο για νέους κρατούμενους να διαμαρτύρονται για το φαγητό που προσφέρεται. Δεδομένου ότι ο Diddy κρατείται σε απομόνωση, ο Λεβίν ανέφερε ότι η εμπειρία του τον δίδαξε πως αυτό σημαίνει ότι το φαγητό που του δίνεται πιθανότατα είναι κρύο και άθλιο.

«Ταΐζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στην απομόνωση τελευταίους», είπε. «Το φαγητό είναι άγευστο και έχει πολλούς υδατάνθρακες. Σε χορταίνει, αλλά αρρωσταίνεις τρώγοντάς το. Πολλές φορές το φαγητό έχει μούχλα και ίσως αρρώστησε εξαιτίας αυτού».

Ο Combs δήλωσε την περασμένη εβδομάδα αθώος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν αλλά του αρνήθηκαν την αποφυλάκιση με εγγύηση, παρά το αίτημα της νομικής του ομάδας να αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας 50 εκατομμύρια δολάρια, υπό την προϋπόθεση να τεθεί υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση. Ο ράπερ κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε «εξουσία και κύρος» για να προσελκύει και να εκφοβίζει γυναίκες με το πρόσχημα μιας ρομαντικής σχέσης. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι έχουν πάρει καταθέσεις από περισσότερα από 50 θύματα και μάρτυρες και αναμένουν ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.