Ένας άνδρας που εργάζεται ως ιερόδουλος αποκάλυψε στους ομοσπονδιακούς ανακριτές ότι διαθέτει βιντεοσκοπημένο υλικό που φέρεται να δείχνει ένα από τα διαβόητα «freak-offs» του ράπερ, Sean «Diddy» Combs, γνωστού ως «Puff Daddy».

Ο άνδρας συναντήθηκε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη με ομοσπονδιακούς ερευνητές που εργάζονται στην υπόθεση εμπορίας ανθρώπων εναντίον του Diddy, όπως ανέφεραν στο TMZ πηγές με άμεση γνώση.

Παρέδωσε στους ανακριτές ένα αντίγραφο από το «freak-off» που φέρεται να κατέγραψε ο Diddy τον Μάιο του 2023.

Τα «freak-offs» είναι η ονομασία που χρησιμοποιούσε ο γνωστός καλλιτέχνης για τις διαβόητες συνευρέσεις οργίων, γεμάτες με ναρκωτικά, σεξουαλική κακοποίηση, με γυναίκες και άντρες να εξαναγκάζονται να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με τη nypost, ο μάρτυρας περιέγραψε στους ανακριτές ότι ταξίδεψε από την Ατλάντα στο Μαϊάμι για τη βιντεοσκόπηση και πώς κατάφερε να βρει έναν άλλο συνοδό για να συμμετάσχει στο πάρτι της ακολασίας. Οι πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο «freak-off» περιλάμβανε τον Diddy, τον άνδρα ιερόδουλο και μια γυναίκα συνοδό.

Ο ιερόδουλος ισχυρίζεται ότι αυτός και η γυναίκα συμμετείχαν σε σεξουαλική πράξη, ενώ ο Diddy ενορχήστρωνε το σκηνικό πίσω από την κάμερα.

Η περιγραφή αυτή ταιριάζει με τις κατηγορίες του κατηγορητηρίου, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Combs ανάγκαζε τα θύματά του να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ εκείνος παρακολουθούσε, κατέγραφε και αυνανιζόταν.

Επιπλέον, είπε στις Αρχές ότι κράτησε ένα αντίγραφο της βιντεοσκόπησης εκείνης της νύχτας.
Αυτό το αντίγραφο βρίσκεται πλέον στα χέρια των ομοσπονδιακών ερευνητών, σύμφωνα με το TMZ.
Ο άνδρας αποκάλυψε επίσης τις προτιμήσεις του Diddy όσον αφορά τα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια των «freak-offs», σύμφωνα με τις πηγές.

Ο ιερόδουλος υπέγραψε μια συμφωνία μαρτυρίας (proffer agreement) που του επιτρέπει να δώσει κατάθεση στις ομοσπονδιακές αρχές χωρίς να ενοχοποιήσει τον εαυτό του.

Τι λέει ο δικηγόρος του ράπερ

Ο δικηγόρος του Diddy, Marc Agnifilo, ισχυρίζεται ότι τα «freak-offs» ήταν απλώς συμπεριφορές ενήλικων ατόμων που συναινούσαν σε έκλυτη, αλλά όχι παράνομη συμπεριφορά.
«Πρόκειται για συναινετικούς ενήλικες που κάνουν ό,τι κάνουν οι συναινετικοί ενήλικες», είπε ο Agnifilo.

«Δεν μπορούμε να γίνουμε τόσο πουριτανοί, ώστε να θεωρούμε ότι το σεξ είναι κάτι κακό, γιατί αν ήταν, δεν θα υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στον κόσμο», ανέφερε.

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται επίσης ότι οι 1.000 φιάλες baby oil που βρέθηκαν κατά τις εφόδους των Αρχών στα σπίτια του Diddy στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι τον Μάρτιο, ήταν αποτέλεσμα των αγορών του μουσικού παραγωγού από τα καταστήματα Costco.

Ωστόσο, η Costco αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό την Πέμπτη, λέγοντας ότι κανένα από τα καταστήματά της στις ΗΠΑ δεν διαθέτει το προϊόν.

Ο Agnifilo δήλωσε επίσης σε συνέντευξη, που θα προβληθεί την Πέμπτη το βράδυ, ότι αναμένει ο Diddy να καταθέσει ο ίδιος υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να τον κρατήσω μακριά από το εδώλιο», είπε ο δικηγόρος στο TMZ για το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η πτώση του Diddy: Το Κατηγορητήριο».

«Είναι πολύ πρόθυμος να πει την ιστορία του», πρόσθεσε.

Ο Diddy κατηγορείται για εκβιασμούς, εμπορία ανθρώπων διά της βίας, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά ατόμων για εκπόρνευση.

Δήλωσε αθώος και κρατείται χωρίς δυνατότητα καταβολής εγγύησης.