Ο Youtuber, Jack Doherty, ενεπλάκη σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου livestream και φαίνεται ότι ο νεαρός άντρας έστελνε μηνύματα στο κινητό του, ενώ οδηγούσε στη βροχή.

Ο 20χρονος διαδικτυακός σταρ οδηγούσε στον βρεγμένο αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι με το πολυτελές αυτοκίνητό του το πρωί του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στην πλατφόρμα Kick… με το βίντεο, που έγινε πλέον viral, να δείχνει τον JD να κοιτάζει το κινητό του, ενώ βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Ξαφνικά, ο Doherty χάνει τον έλεγχο του οχήματος, ουρλιάζει και συγκρούεται με το προστατευτικό κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου, ενώ ο εικονολήπτης που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και κατέγραφε τα πάντα, αρχίζει να βογκάει από τον πόνο μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Στο βίντεο καταγράφεται πανικός, καθώς η κάμερα πέφτει από τη θέση της και η κατάσταση που ακολουθεί δείχνει πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο εικονολήπτης υπέστη μικροτραυματισμούς, ενώ αίμα διακρίνεται στο πρόσωπό του. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον άνδρα πίσω από την κάμερα να χρειάζεται ράμματα.

Εντωμεταξύ, ο Doherty δέχεται έντονη κριτική από το περασμένο Σάββατο, καθώς πολλοί χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν ότι ο Jack έδειξε να ανησυχεί περισσότερο για τη McLaren του παρά για τον άντρα που ήταν μαζί του.

Ο Youtuber δήλωσε ότι αποκλείστηκε από την πλατφόρμα Kick, λόγω αυτού του παραλίγο μοιραίου περιστατικού.