Λίγες ώρες αφού είχαν παντρευτεί, ο 54χρονος George «Scott» Samson δολοφόνησε τη γυναίκα του Kelly Ecker και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν λίγο αφού είχε φύγει από το σπίτι τους και ο τελευταίος καλεσμένος στη δεξίωση του γάμου τους.
Το ζευγάρι φέρεται να μάλωσε για τα λεφτά και η τελευταίες κουβέντες που είπε ο 54χρονος αναισθησιολόγος στην 50χρονη γυναίκα ήταν «ποτέ δεν θα βάλεις χέρι στα λεφτά μου». Μάλιστα ο καυγάς ήταν τόσο έντονος που οι καλεσμένοι έφυγαν κακήν κακώς.

Τρία λεπτά αφού έφυγε και ο τελευταίος καλεσμένος, η Ecker, η οποία εργαζόταν στο νοσοκόμα στο ίδιο νοσοκομείο με τον Samson , έκανε το πρώτο τηλεφώνημα στην αστυνομία και είπε πώς ο άνδρας της θα τη σκότωνε. Ακολούθησαν άλλα δύο τηλεφωνήματα στα οποία η άτυχη γυναίκα εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Στο τρίτο τηλεφώνημα, η Ecker ζήτησε ξανά βοήθεια. Λίγο πριν πέσει η γραμμή ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σχεδόν μισή ώρα μετά, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν την 50χρονη γυναίκα νεκρή στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο 10χρονος γιος της, παιδί από προηγούμενη σχέση της.

Ο Samson την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι και τον λαιμό. Στο υπόγειο του σπιτιού βρήκαν και το άψυχο σώμα του 54χρονου, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο κεφάλι.