Συναισθηματικά φορτισμένος έφυγε ο πρίγκιπας Κάρολος από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του Φίλιππος, σήμερα το απόγευμα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έφτασε στο King Edward VII στις 3:30 το μεσημέρι, όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη ο 99χρονος Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να παραμείνει κι άλλες μέρες για «παρατήρηση και ανάπαυση».

Είναι η πέμπτη μέρα του πρίγκιπα Φίλιππου στο νοσοκομείο, εν μέσω ταραχών στο παλάτι με την οριστική αποχώρηση των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια. Πιστεύεται, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, πως ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ενημερωθεί για την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το παλάτι.

Όσο για τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επισκέφθηκε τον Φίλιππο στο νοσοκομείο. Πιθανότατα ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς και έφυγε λίγο πριν από τις 4:00 μ.μ., με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει δακρυσμένο μέσα στο αυτοκίνητό του.