Ο Ολυμπιακός έκανε αναδημοσίευση ανάρτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να απαντήσει μέσω των social media, κατηγορώντας την απέναντι πλευρά ότι εκβιάζει κυβερνήσεις και απειλεί πρωθυπουργούς.

Μπορεί η σεζόν να έχει τελειώσει, δεν έχει τελειωμό όμως το… παιχνιδάκι που έχει αρχίσει με αναρτήσεις, δηλώσεις, αναδημοσιεύσεις, νέες αναρτήσεις και πάει λέγοντας. Συγκεκριμένα, μετά την κίνηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ να αναδημοσιεύσει χθεσινή (26/7) ανάρτησή του, ο Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω των social media, λέγοντας τα εξής για τον Ολυμπιακό.

«Όχι πια με μεγάλη έκπληξη, αλλά με λίγη έκπληξη ναι. Βλέπω δηλαδή στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού να έχουν ανεβάσει βιντεάκι μου χθεσινό που δεν αφορά τον αθλητισμό, που το έχω διευκρινίσει, γιατί κάποια σάιτ το πήρανε και είπανε ότι αφορά εκείνους και λένε ότι τους κάνω πάλι χυδαία επίθεση. Ρε φιλαράκια, δεν αφορά εσάς, σας το είπα. Έχω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Τώρα αν εσείς βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτό, δικαίωμά σας είναι να βλέπετε ό,τι φαντάσματα θέλετε. Εγώ τα έχω διευκρινίσει.

Από εκεί και πέρα ό,τι είχα να πω για εσάς τα είπα χθες στη γραπτή μου ανακοίνωση. Νομίζω τα λέει όλα. Τώρα αν ψάχνετε πάλι φαντάσματα, ξέρω ‘γω, δικαίωμά σας να κάνετε ό,τι θέλετε. Έτσι και αλλιώς ό,τι θέλετε κάνετε, εκβιάζετε κυβερνήσεις, απειλείτε πρωθυπουργούς, κάνετε ό,τι θέλετε».