Το παν για μια τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα είναι η σωστή ενυδάτωση.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και το δέρμα μας είναι περισσότερο εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η ενυδάτωση βοηθά στην καθυστέρηση της χαλάρωσης του δέρματος, άρα μας εξασφαλίζει και τη σύσφιξη που είναι και φυσικό επακόλουθο της σωστής ενυδάτωσης.

Εμείς ανακαλύψαμε και σου προτείνουμε τα νέα beauty trends του φετινού καλοκαιριού!

Τρία νέα προϊόντα από τη Dalon Cosmetics που θα τα λατρέψεις!

Touch Me. Body milk, Dry Oil, Body Mist.

Με συστατικά που βοηθούν στη θρέψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Touch Me. Με γλυκές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτροπίου.

Ο απίθανος συνδυασμός σανταλόξυλου με άνθη πορτοκαλιάς, δημιουργεί ένα διακριτικό μπουκέτο βελούδινης πούδρας που αναδύει ζεστασιά και φρεσκάδα.

Touch Me body milk. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας που καταπραϋνει το δέρμα, ειδικά μετά την έκθεση σε ήλιο, και θα παρατείνει και το μαύρισμά σου.

 Touch Me dry oil. Εκτός από την ενυδάτωση, προσφέρει λάμψη και άρωμα αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

 Το dry oil είναι ιδανικό για ελαφρύ μασάζ και χαλάρωση.

Touch me body mist. Απλά θα το λατρέψεις! Ψέκασε όλο σου το σώμα και τα μαλλιά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όσο συχνά θέλεις. Είναι το ιδανικό προϊόν για να αρωματίσεις το σώμα σου χωρίς να χρησιμοποιείς βαριά αρώματα το καλοκαίρι.

Αν πάλι θες λίγο πιο έντονο άρωμα, συνδύασέ το με το body milk.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και για κάθε τύπο δέρματος.

Θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε e-shops καθώς και στο daloncosmetics.gr

Τα καλλυντικά Dalon cosmetics παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία Serafeim Laboratories. Η Serafeim Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών από το 1998. Δημιουργεί και παράγει ποιοτικά καλλυντικά και παράλληλα οικονομικά και προσιτά, για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, και φαρμακεία.

daloncosmetics.gr