Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε η Σιλό (Shiloh), η κόρη του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), καθώς επισημοποίησε στη Los Angeles Times την απόφασή της να αφαιρέσει το επίθετο του πατέρα της. Η 18χρονη θέλει να λέγεται πλέον Shiloh Nouvel Jolie.

Η απόφαση της Shiloh έρχεται μετά την έντονη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie για το διαζύγιό τους. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η ίδια θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τον πατέρα της και να διατηρήσει την ανεξαρτησία της, για αυτό τον λόγο προσέλαβε δικό της δικηγόρο. Το People αναφέρει πως ο χολιγουντιανός σταρ είναι αναστατωμένος με αυτήν την απόφαση της κόρης του.

Τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι οι άλλες δύο αδερφές της Shiloh, Vivienne και Zahara. Αν κι η ανάμειξη της Angelina Jolie στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο άτομα από το περιβάλλον του Brad Pitt αναφέρουν στο Page Six: «Οι λογικοί άνθρωποι θα πρέπει να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα σχετικά με το ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από αυτό».