Η νέα πρόταση στα νύχια γι’ αυτό το καλοκαίρι έρχεται από τη Laloo Cosmetics και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Laloo Brand Ambassador 2021. Φρέσκια, καλοκαιρινή διάθεση με ζωηρά και δροσερά χρώματα, που σίγουρα θα θελήσετε να επιλέξετε για το μανικιούρ σας! Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με κανένα!

Η νέα καμπάνια της Laloo Cosmetics εμπνέεται από τη σύγχρονη γυναίκα, που αγαπά τις βόλτες στην πόλη και δε χάνει ποτέ το προσωπικό της στυλ! Πρωινές βόλτες για brunch και καφέ, μεσημέρια δίπλα στη θάλασσα, απογευματινές βόλτες στα δροσερά πάρκα και φυσικά, βραδινές έξοδοι με αγαπημένους! Όλα αυτά που στερηθήκαμε το χειμώνα, μπαίνουν στην άκρη και ετοιμαζόμαστε για το πιο όμορφο καλοκαίρι μας!

Οι συγκεκριμένες 12 αποχρώσεις ημιμόνιμων βερνικιών αποτελούν προσωπική επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη Laloo Cosmetics, με τον δυναμισμό της, το μοντέρνο της στυλ, αλλά και την μοναδικότητά της. Τη μοναδικότητα, που οι άνθρωποι της Laloo Cosmetics βλέπουν σε κάθε γυναίκα.

Οι μπλε αποχρώσεις μας θυμίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό σε όλες τις εκφάνσεις τους και οι ροδακινί τα υπέροχα χρώματα των καλοκαιρινών ηλιοβασιλεμάτων!

Αυτή η συλλογή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, που αισθάνονται σίγουρες για τον εαυτό τους και είναι έτοιμες να κερδίσουν την πόλη τους!

Βρες τα όλα στο laloo.gr