Σε «ταινία τρόμου» εξελίχθηκαν οι διακοπές για τουρίστα που παραθέριζε με τους φίλους του στην Ίμπιζα της Ισπανίας, αφού μία δηλητηριώδης αράχνη έγινε αιτία να χάσει δύο από τα δάχτυλα του χεριού του.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο 19χρονος Βρετανός Τομ Μπους προειδοποιεί τώρα άλλους τουρίστες που θα βρίσκονται στην περιοχή, να δίνουν προσοχή στα σημάδια που θα μπορούσαν να είχαν «σώσει» το χέρι του.

Όταν συνέβη το μοιραίο, βρισκόταν σε διακοπές δύο μηνών, με στάση την Ίμπιζα, την 1η Ιουλίου του 2021.

Ήταν το απόγευμα εκείνης της ημέρας όταν ο Τομ με τους φίλους του είχαν κατέβει στη παραλία του San Antonio, για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

«Νομίζω ότι είχα το χέρι μου στα βράχια και ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα εκείνη τη στιγμή, τίποτα τρομερό», είπε ο Τομ στη Mirror. «Έπειτα βγήκα έξω για μερικά ποτά ακόμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και ήμουν στο κρεβάτι μέχρι τις 11 το βράδυ».Με τις ώρες όμως, έγινε σαφές ότι το μικρό, φαινομενικά αβλαβές, τσίμπημα ήταν στην πραγματικότητα κάτι σοβαρό. Ο Τομ είπε ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας με έντονους πόνους.

«Ξύπνησα στις 4 το πρωί και ένιωσα ότι το χέρι μου είχε πάρει φωτιά. Πραγματικά άρχισα να πανικοβάλλομαι γιατί ήταν πρησμένο και μπλε. Ξύπνησα τους φίλους μου και πήγαμε στο φαρμακείο μόλις άνοιξε, όπου μας είπαν, “πρέπει να πάτε αμέσως σε ένα νοσοκομείο“».

Δυστυχώς οι γιατροί, αντιμέτωποι με αυτό το σπάνιο περιστατικό, δεν κατάφεραν να σώσουν ολόκληρο το χέρι του Τομ, ακρωτηριάζοντας τον δείκτη και τον μέσο του, για να προστατέψουν το υπόλοιπο από την νέκρωση που εξαπλωνόταν.